Få ro i sindet
med en serviceaftale

WordPress Opdateringer = Sikkerhed og fejlrettelser

Serviceaftaler

En serviceaftale giver ro i sindet, og mere tid til det du virkelig holder af, at drive din virksomhed eller bare drikke en ekstra kop kaffe.

Med serviceaftalen står vi for alt vedligeholdelse af din nye hjemmeside, vi holder den opdateret og laver backups, og meget mere.

Læs mere om vores aftaler nedenfor

Standard

Serviceaftale


400,-

pr. måned ekskl.moms

 • Software-opdateringer(Ugenligt)
 • Sikkerhedsovervågning
 • Rapport
 • Backup(Månedligt)

Premium

Serviceaftale


800,-

pr. måned ekskl.moms

 • Software-opdateringer(Ugenligt)
 • Sikkerhedsovervågning
 • Rapport
 • Backup(Månedligt)
 • Oppetids overvågning
 • 20% Rabat på opgaver
 • 30min. Support

Mere information om serviceaftaler

Software-opdateringer

Din nye hjemmeside er bygget med WordPress samt forskellige tilføjelser(Plugins). For at sikre de altid virker som de skal og er sikre imod ondsindet angreb opdateres disse med jævne mellemrum. Det er utroligt vigtigt at man husker at opdatere disse.

Vi gør dette ugentligt under normale omstændigheder, modtager vi meldinger om nødopdatereringer grundet sikkerhedsproblemer, opdaterer vi indenfor meget kort tid, og bryder den ugentlige rutine.

Sikkerheds overvågning

Der køres scanning efter malware/virus dagligt på din hjemmeside. Hackerangreb er desværre ikke kun rettet mod store hjemmesider, og derfor er det vigtigt at gøre alt der er muligt for at beskytte siden, udover hostens beskyttelse, kører vi et ekstra lag af sikkerhed.

Rapport

Få et overblik over hjemmesidens tilstand(Opdateringer, Backups osv..). En gang om måneden modtager du en rapport pr. Email.

Backup

Backup er vigtigt for alle!

Vores system laver automatiske backups til offside lokationer. Det vil sige at backup IKKE placeres på den samme host som hjemmesiden, dette er enormt vigtigt!

Der er stor forskel på hvor ofte backup er nødvendigt. I vores standard aftale udføres den månedligt, dette er rigeligt hvis du kun opdaterer dit indhold meget sjældent. Vores Premium aftale, kan opsættes til månedligt, ugenligt eller dagligt, alt efter dit behov.

Oppetids overvågning

Servere går ned engang imellem, det kan ikke undgås. Mange hosts har dog en oppetid på over 99%

Det er rart at vide når ens hjemmeside har været eller måske er utilgængelig for kunderne, på den måde kan man selv handle hurtigt. Eller nemmere forklare kunderne hvorfor de ikke kan tilgå hjemmesiden.

20% Rabat på opgaver

Når du har en Premium aftale giver vi dig 20% rabat på timeprisen i forbindelse med mindre opgaver, på den aktuelle hjemmeside.

Du for mulighed for at få lavet mindre opgaver for 640kr i timen

Start et projekt med os

Vi glæder os til at høre om dit projekt. Du kan med fordel bruge vores prisberegner, på den måde er vi bedst rustet til vores første samtale.

Prisberegner